Trouwbloemen

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzondere ambiance. Daar kunnen bloemen een subtiele, unieke en krachtige bijdrage aan leveren. Een van onze specialisaties is het verzorgen van trouwbloemwerk. Uiteraard geheel naar jullie eigen stijl en smaak.

We mogen al jaren tijdens bijzondere gelegenheden zoals bruiloften ‘de bloemetjes buiten’ zetten. Samen met jullie geven wij graag een kleurrijke invulling deze bijzondere dag!

Mooi en uniek bruidsbloemwerk is niet alleen voor jullie het puntje op de i, maar ook voor ons een ware ‘de kers op de taart’ om te mogen maken. Dit doet ons vakkundige team met veel passie en zorgvuldigheid. ’t Blumpke staat garant voor de beste kwaliteit bloemwerk, geheel naar eigen wens samengesteld en wat zorgt voor een unieke uitstraling!

Kom eens langs voor inspiratie!

Wat zijn de mogelijkheden? Eindeloos.. Wij vertalen elke stijl naar persoonlijk en sprekend trouwbloemwerk. Kom gerust eens langs in onze bloemboetiek om inspiratie op te doen. Hier kunnen jullie een blik werpen in ons portfolio. Dit staat boordevol voorbeelden van verschillende bruiloften die wij mochten aankleden. Ons portfolio omvat trouwbloemwerken in verschillende stijlen, kleuren, vormen en prijzen.

Wij overleggen graag samen met jullie op welke manier jullie je bruiloft willen aankleden met bloemen. Zo komen we samen tot een bijzonder resultaat. Maak tijdig een afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om jullie wensen helder te krijgen en mooi bloemwerk samen te stellen.