Boeketten & Seizoensbloemen

Boeketten, bloemstukken en vaasschikkingen maken wij als dat mogelijk is direct op maat voor je klaar. In onze winkel vind je ook dagelijks een ruime voorraad aan verse bloemen. Je kiest zelf welke bloemen wij gebruiken in het bloemwerk dat we voor je samenstellen. Natuurlijk helpen we je graag bij het maken van deze keuze! Of bestel direct via deze site. (pagina: bestellen en bezorgen)

Onze bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid mits ze goed worden verzorgd. Wij kopen minimaal 3 keer per week bloemen in, waardoor we een goed inzicht hebben op de kwaliteit, herkomst en versheid ervan.

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en afgestemd op het seizoen en de bijbehorende bloementrends. Elk onderdeel is mooi gestyled en ook los verkrijgbaar. Wij staan voor je klaar met een passend advies als je zelf niet goed weet welke invulling je zoekt. Voor elke smaak, stijl en portemonnee hebben wij een fleurige oplossing. Uiteraard geven we bij bloemen en planten goede verzorgingstips die je kunt toepassen voor een optimale houdbaarheid van het bloemwerk.