Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

over 't Blumpke

Wij halen buiten naar binnen in onze bloemenboetiek ’t Blumpke! Onze zaak ligt op de Markt 6 in het gezellige Gulpen. Je kunt bij ’t Blumpke terecht voor frisse snijbloemen, boeketten op maat en verschillende soorten planten. Maar ook voor potterie en glaswerk van toonaangevende merken en decoratieve accessoires.

Gedurende het jaar beweegt niet alleen ons aanbod in bloemen maar ook het volledige Blumpke assortiment met het seizoen mee. Zo verrassen we je telkens met iets nieuws!

Sinds 28 oktober 1980 werken we met veel plezier in onze fleurige bloemenboetiek. Loop onze winkel eens binnen en laat je inspireren!

Sinds 2020 zijn we benoemd tot Duurzame Bloemist. En in onze gemeente Gulpen-Wittem ambassadeur van Citaslow.

Specialisaties

Soms verdient een gelegenheid net wat extra’s, zowel tijdens vreugdevolle als een treurige gebeurtenis. Bloemen zorgen voor een bepaalde sfeer en helpen je boodschap krachtiger neer te zetten. In het bijzonder is ‘t Blumpke gespecialiseerd in trouwbloemwerk en rouwbloemwerk.

Hoe ons Blumpke is gegroeid

Na de bloemenvakschool besluit Ed Horsmans op 24 jarige leeftijd samen met Dorien een sprong in het diepe te wagen. Op 28 oktober 1980 wordt ‘t Blumpke geopend. ’t Blumpke (in Gulpens dialect) is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in het heuvelland. Met heel veel passie wordt de zaak nu al bijna 40 jaar gerund. Tegenwoordig ook met dochter Mieke, die graag de zaak in de toekomst laat doorbloeien en medewerkster Jeannette die inmiddels al heel wat jaren bij het team hoort. Beide zeer gemotiveerde en vakkundige bloemarrangeurs. We nemen regelmatig deel aan wedstrijden en jaarlijks worden er verschillende shows georganiseerd in onze bloemenboetiek.

Door de jaren heen heeft ’t Blumpke natuurlijk al heel wat metamorfoses en veranderingen ondergaan om steeds maar weer verfrissend, trendy en nieuw te zijn. Ook voor de toekomst is dit ons het streven. In 2020 bestond 't Blumpke 40 jaar.  De winkel is toen helemaal vernieuwd, met een mooie bloemencarroussel en interieur.  

Onze lat ligt hoog, maar dat is juist een van de mooie uitdagingen binnen ons vakgebied. We doen ons uiterste best om iedere klant telkens met iets nieuws te verrassen!

 
Copyright © 2021 't Blumpke
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren