Assortiment

Bloemen-Planten-Vazen-Potten-Decoratie

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en afgestemd op het seizoen en de bijbehorende bloementrends. Elk onderdeel is mooi gestyled en ook los verkrijgbaar. Wij staan voor je klaar met een passend advies als je zelf niet goed weet welke invulling je zoekt. Voor elke smaak, stijl en portemonnee hebben wij een fleurige oplossing. Uiteraard geven we bij bloemen en planten goede verzorgingstips die je kunt toepassen voor een optimale houdbaarheid van het bloemwerk en/of planten.

Heb je advies nodig met betrekking tot het plaatsen van bloemen en planten in je huis? Dan zijn wij graag bereid om op de betreffende locatie mee te kijken.

Wat vind je bij ons?

Wij hebben een breed assortiment aan seizoensgebonden, verse snijbloemen. Een ander opvallend onderdeel van ’t Blumpke is de potterie en het glaswerk van verschillende kwaliteitsmerken: 

Despots, DutZ, Luimes & Luimes, PTMD, Polspotten.

Boeketten, bloemstukken en vaasschikkingen maken wij als dat mogelijk is direct op maat voor je klaar. In onze winkel vind je ook dagelijks een ruime voorraad aan verse bloemen. Onze bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid mits ze goed worden verzorgd.