Bezorgen

[rev_slider_vc alias=”bezorgen”]

BEZORGSERVICE

Ben je niet in de gelegenheid om onze bloemenboetiek te bezoeken? Of wil je een persoonlijk boeket aan iemand schenken die niet in de buurt woont? Daar helpen wij je graag bij!

Via onze handige bezorgservice zorgen wij ervoor dat je Blumpke – eventueel met persoonlijke boodschap – netjes en op tijd overhandigd wordt aan bijvoorbeeld iemand die je wil feliciteren, bedanken of sterkte wil wensen.

We maken deze bestellingen altijd op maat zodat we zeker weten dat het bloemetje past bij degene die het straks zal ontvangen!

OOK IN HET BUITENLAND?

Ja! Ook op plaatsen buiten Nederland, zelfs wéreldwijd kunnen wij je bloemen laten bezorgen! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

TEGOED BONNEN

Wij accepteren ook VVV-bonnen en Fleurop Bloemenbonnen.

HOE WERKT HET?

1. Graag horen wij welke bloemenwens je hebt. Dat vernemen we het liefst telefonisch, maar je kunt ons ook mailen of het contactformulier op onze website gebruiken. Geef ook aan wanneer het boeketje bezorgd dient te worden en op welk adres.

2. We zullen je vragen naar de gelegenheid waarvoor het bedoeld is, welke stijl je voorkeur heeft en welk prijskaartje we er aan mogen koppelen.

3. Wij vervullen je bloemenwens en zorgen ervoor dat het boeket op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt. Makkelijk hè? 🙂

WAAROM BEZORGEN?

  • Makkelijk vanuit thuis bestellen
  • Wij maken je bloemenwens op maat
  • Voor elke gelegenheid een fleurig cadeau
  • Voor 12.00 uur besteld? Dezelfde dag binnen Nederland geleverd!

Let op: wij bevestigen bestellingen die we per mail of via de website ontvangen altijd binnen 48 uur. Ontvang je geen bevestiging? Neem dan alsnog even telefonisch contact op!

Fleurop

WIJ ZIJN OOK AANGESLOTEN BIJ FLEUROP

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn zo’n 1.150 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist biedt je daarom ook extra kwaliteit en service.

Wij zijn er trots op onderdeel uit te mogen maken van het Fleurop Interflora netwerk in Nederland!