Assortiment

[rev_slider_vc alias=”assortiment”]

WAT VIND JE BIJ ONS?

Wij hebben een breed assortiment aan seizoensgebonden, verse snijbloemen. Een ander opvallend onderdeel van ’t Blumpke is de potterie en het glaswerk van verschillende kwaliteitsmerken zoals:

  • DutZ
  • Despots
  • Serax
  • PTMD
  • D&M depot
  • Luimes & Luimes
  • Pottenbakker Prosman

VOOR IEDER WAT WILS

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en afgestemd op het seizoen en de bijbehorende bloementrends. Elk onderdeel is mooi gestyled en ook los verkrijgbaar. Wij staan voor je klaar met een passend advies als je zelf niet goed weet welke invulling je zoekt. Voor elke smaak, stijl en portemonnee hebben wij een fleurige oplossing. Uiteraard geven we bij bloemen en planten goede verzorgingstips die je kunt toepassen voor een optimale houdbaarheid van het bloemwerk.

Heb je advies nodig met betrekking tot het plaatsen van bloemen en planten in je huis? Dan zijn wij graag bereid om op de betreffende locatie mee te kijken.

MAATWERK

Boeketten, bloemstukken en vaasschikkingen maken wij als dat mogelijk is direct op maat voor je klaar. In onze winkel vind je ook dagelijks een ruime voorraad aan verse bloemen. Je kiest zelf welke bloemen wij gebruiken in het bloemwerk dat we voor je samenstellen. Natuurlijk helpen we je graag bij het maken van deze keuze!

Onze bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange houdbaarheid mits ze goed worden verzorgd. Wij kopen minimaal 3 keer per week bloemen in, waardoor we een goed inzicht hebben op de kwaliteit, herkomst en versheid ervan.

Onze specialisaties

BLOEMEN VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven en ondernemers hebben we een fleurige dienst beschikbaar. Namelijk: een bloemenabonnement speciaal voor bedrijven.

De vazen worden beschikbaar gesteld door ’t Blumpke. De inhoud van de vaas wordt samengesteld naar wens en aangepast aan een sfeer, smaak, ruimte of het seizoen. Het bloemenabonnement voor bedrijven kan makkelijk afgesloten of opgezegd worden. De kosten van het bloemenabonnement worden verrekend door middel van een maandfactuur.

ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN

HOE VAAK?

Je bepaalt zelf de frequentie waarop je voor je onderneming bloemwerken wilt ontvangen. Bijvoorbeeld 1 keer per week, 1 keer per 2 weken of maandelijks. Het is mogelijk om deze frequentie tussentijds bij te stellen of tijdelijk stop te zetten in een vakantieperiode. Wij hanteren geen opzegtermijn.

ZAKELIJKE GELEGENHEDEN

Ook voor een zakelijke bijzondere gelegenheid verzorgen wij graag bloemwerk. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, verjaardagen of andere feestdagen. Zo ontvang je je klanten, gasten, collega’s of kennissen altijd in een aangeklede ruimte! Geef graag ruim voordat de gelegenheid plaatsvind aan welke wensen je hiervoor hebt.