'T Blumpke

Wie zijn wij?

Wij zijn een mooi familiebedrijf in het hartje van Gulpen. Een bloemenboetiek met letterlijk én figuurlijk centraal in onze winkel: BLOEMEN. Daarnaast verkopen we glas en aardewerk van vaas en pot, tot luxe eyecatchers voor het interieur. Alles binnen onze 'eigenwijze' stijl.  Bij ’t Blumpke bloeien we met alle seizoenen mee. Door het jaar heen passen wij ons assortiment daarom regelmatig aan waardoor je telkens opnieuw wordt verrast! Verder leveren wij maatwerk voor veel verschillende gelegenheden. Wij zijn een duurzame bloemist, wat o.a. betekent dat het overgrote deel van de bloemen duurzaam gekweekt zijn en we werken met ecologische aanpassingen. Hierdoor zijn wij ambassadeur van onze Cittaslow gemeente Gulpen-Wittem.

Volg je ons op social media?.

Voor alle laatste nieuwtjes en huidige collecties kun je ons volgen via socialmedia. We zijn actief op Facebook en Instagram. We proberen hier een leuk beeld te geven over onze winkel, assortiment en natuurlijk pronken we met mooie bloemen. Klik beneden aan deze pagina op het logotje van de gewenste social medialink.

 

 

Bloemenabonnement

Vind je het leuk om wekelijks/tweewekelijks of maandelijks jezelf te verrassen met een mooi boeket? Dan is misschien een bloemenabonnement iets voor jou! Dit kan eventueel meteen in een (leen-)vaas. Dan zijn de bloemen netjes verzorgd. bij de volgende levering krijgen wij de vaas weer retour. 

Het is natuurlijk ook heel leuk om dit aan iemand cadeau te doen. We werken niet met contracten. Dus geen kleine lettertjes.  We spreken een bedrag af, afhaal- of een bezorgdatum en eventueel andere voorkeuren en dan is het geregeld. Genieten maar!