ONZE UPDATES

05 Jul 2017
DSC_0115

Zomerse kortingen

Onze jaarlijkse zomerkorting komt er weer aan!!!! Lekker shoppen met minimaal 20% korting, dat is toch heerlijk. Van 11 juli t/m 20 augustus. Dus dat zijn 6 weken korting.  Op al het glas en aardewerk, decoratiematerialen,kransen en zijde bloemen geven wij 20% tot 50% korting! We hebben in het begin van het jaar aangegeven dat we dit jaar een aantal dingen anders gaan doen. Hier hoort de nieuwe indeling van onze zomervakantie ook bij.  Tijdens de bouwvak ( 1 t/m 19 augustus) zijn wij niet meer geheel gesloten, maar wel beperkt open.  Alleen donderdag, vrijdag en zaterdag van 8.30-12.00 uur. We bezorgen dan s’middags. Zo proberen wij toch iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens de vakantieperiode!

mhorsmans

Write a Reply or Comment